De sfeer in het Big Brother huis is héél anders nu Chiara weg is. Woensdagavond was het zelfs even ijzig stil in het huis. “Dit hebben we niet vaak, dat het zo doodstil is. Maar vanochtend maakte ook indruk op ons, dat kost ook energie”, vertelde Jason in de woonkamer.

De bewoners weten wat de reden is waarom Chiara naar huis is, maar de kijkers blijven in het ongewisse en dat zorgt voor heel wat speculaties. Zo zijn er kwatongen (lees fans van andere bewoners) die allerlei theorieën posten. Zo lezen we op de sociale media dat de vader van Chiara haar uit het huis gehaald zou hebben omdat er zoveel kritiek op haar is. Zelfs een filmpje waarbij zij samen met Michelangelo in bed ligt werd zodanig geknipt dat het verhaal uit de context werd getrokken en men insinueert dat er dingen gebeurd zijn die niet zouden mogen gebeuren. Nonsens tot en met.

Maar woensdagavond werd duidelijk dat er iets in de familiale kring van Chiara is gebeurd, dat kunnen we écht wel besluiten uit de woorden die Jason uitsprak. “Moet je nagaan hoe het op ons dak viel, moet je nagaan hoe het voor Chiara zelf is. Hier zit je 15 weken, diegene met wie het slecht gaat, ben je al je hele leven”, vertelde Jason net voor hij moest gaan nomineren. Duidelijk, toch?


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.