Chiara heeft woensdag het Big Brother-huis helaas, wegens privéomstandigheden, moeten verlaten. Big Brother: “Beste bewoners. Eén van de redenen dat dit experiment zo bijzonder is en ook zo intens, is dat jullie hier zijn afgesloten van de buitenwereld, waardoor je soms als vanzelf gaat denken dat die buitenwereld ondertussen stil staat. Als dat niet zo blijkt te zijn, dan schrik je daarvan. Al helemaal als ook de verdrietige kanten van het leven dit huis binnenkomen en één van jullie opeens naar huis moet.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.