De kijkers van Big Brother mogen deze week nomineren en het is uit een poll meer dan duidelijk dat de kijkers Lindsey en Danny naar huis willen sturen. De kans bestaat dat één van hen aanstaande zaterdag naar huis zal moeten.

Maar er is nog een maar. Charlotte blijft al zeker tot de start van de finaleweek, zij won dat ticket dinsdag tijdens het finalespel van de secret room. Daar won Jolien ook een prijs. “Je hebt deze week een belangrijke rol bij de nominatie”, dat stond er op haar scherm. Wat de rol van Jolien is, is niet duidelijk, maar de kans bestaat dat zij de derde genomineerde mag kiezen.

Stel dat de kijkers Lindsey en Danny kiezen, dan kan Jolien alleen Bart en Jason bij op de nominatielijst plaatsen. Het zal voor haar geen makkelijke keuze zijn, maar de kans is klein dat één van hen zaterdag zal moeten vertrekken. We kunnen ons echt niet voorstellen dat Lindsey en Danny populairder zijn dan Bart of Jason.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.