De kijkers van ‘Big Brother’ zijn niet dom, dat weten we al langer dan vandaag. Woensdagochtend zijn de bewoners bij ‘Big Brother’ moeten gaan nomineren en daaruit is één iemand gekozen. Lindsey werd blijkbaar door de bewoners genomineerd en daardoor kunnen de kijkers alleen maar uit vier mensen – Bart, Jason, Jolien en Danny – hun favoriet kiezen.

Uit verschillende polls blijkt dat Jason en Bart de twee favorieten zijn en zij zijn samen met Charlotte wellicht zeker van de start van de finaleweek. Daar komt dan nog bij: of Jolien of Danny of Lindsey. Eén van hen zal zaterdag het huis moeten verlaten. Wie? Dat zal de kijker bepalen van zodra de nominaties bekendgemaakt zijn. Het belooft een spannende donderdagochtend te worden in het huis, want de bewoners weten eigenlijk niet dat Lindsey door hun schuld genomineerd is. Spannend!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.