Dikke pech voor tal van ex-bewoners van Big Brother. Zij dachten wellicht dat hun volgers echte fans van hen zijn en elke oproep om op Ali te stemmen een positief gevolg zouden geven, maar dat is niet gebeurd.

Onder andere via de Instagram van Charlotte, Chelsea, Chayron, Nawel, Kristof Carpentier, Ias en tal van andere ex-bewoners werd opgeroepen om voor Ali te stemmen. Maar het feestje gaat dus niet door. Zelfs door de krachten te bundelen kregen de ex-bewoners Bart en Jason niet uit het huis. Het zegt toch veel over de aanhang van die ex-bewoners. Je mag dan enkele tienduizenden volgers hebben, dat zijn niet noodzakelijk schapen die de herder volgen.

Maar het zegt ook veel over de populariteit van Bart en Jason. De ‘overwinning’ van Bart en Jason is echt wel een duidelijk en belangrijk signaal: de kans is nu héél groot dat zij de finaleweek halen. Want wees nu eerlijk, zowel Danny, Charlotte, Lindsey en Jolien zijn wellicht niet in staat om Bart of Jason naar huis te krijgen. Tenzij Big Brother het spel gaat manipuleren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl