Maxime Meiland vertelt een onthutsend verhaal. Werd Maxime slachtoffer van een oplichter?

Maxime Meiland pakt uit met enkele aangrijpende verhalen uit haar jeugd in haar eigen biografie, maar eerder vertelde Maxime ook al een pijnlijk verhaal waarin ze afgeperst werd…

“Er was een jongen in Sassenheim met wie ik via MSN contact had”, lezen we in Party een uitspraak die Maxime deed in de biografie van haar vader, Martien Meiland. Eén vraag van die jongen verraste Maxime…

“Die vroeg aan mij of ik een naaktfilmpje wilde maken. Dat heb ik gedaan en hij heeft het doorgestuurd naar een vriend van hem, een buitenlandse jongen.” Maar toen liep het pas écht fout…

Die buitenlandse jongen nam contact op met Maxime en had een akelige boodschap: “Als je niet wilt dat het uitlekt, moet je me zoveel geld geven.” Maxime durft één ding toegeven…

“Ik werd in feite afgeperst”, geeft Maxime Meiland toe. Toen het filmpje uiteindelijk toch verspreid werd, was dat voor Maxime het begin van een enorm heftige periode waarin ze zelfs pogingen tot zelfdoding ondernam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.