Op de sociale media is er heel wat te doen over de stemming van deze week. Big Brother maakte donderdag bekend dat Ilse, Danny en Rob genomineerd zijn. Het overgrote deel van de mensen wil Rob laten blijven, maar er is onenigheid over Ilse en Danny. Het belooft een spannende strijd te worden tussen deze twee.

Enerzijds heeft Ilse best wel wat drama verkocht in het huis, maar de laatste dagen valt zij enorm mee. Danny is nog geen haar veranderd en is sinds dag 1 over de nominaties bezig en dat is voor veel mensen een reden om op Ilse te stemmen zodat zij kan blijven. Volgens een Big Brother-fan is het nu of nooit om Danny naar huis (of naar zijn Chelsea) te sturen. “Ilse gaat er hoe dan ook één van de volgende weken uit, maar als Danny deze week overleeft, is de kans groot dat hij de finale haalt. Is dat wat wij willen? Stem daarom op Ilse, mensen”, lezen we op de sociale media.

Niet iedereen loopt warm om Ilse nog een week in het huis te houden, maar wij begrijpen de piste om Danny nu te elimineren wel. Hij voelt zich een sterkte kandidaat, maar het feit dat hij alweer genomineerd is, bewijst dat hij in de groep niet geliefd is. Waarom zouden de kijkers hem nog een extra kans gunnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.