Het roze team heeft deze week moeten nomineren en donderdagochtend gaf Big Brother de uitslag vrij. Danny, Ilse en Rob zijn de genomineerden en dat nieuws sloeg bij enkelen als een bom is.

Vooral Rob leek het moeilijk te hebben met zijn nominatie en laat geen kans onbenut om kritiek op sommige van de andere bewoners te hebben. Vooral het feit dat niemand Ali in het verleden nomineerde zit hem hoog. Maar ook Jason heeft het al meermaals moeten ontgelden. Rob heeft heel wat fans en blijft er zonder twijfel in, maar hij moet echt minder vaak zeuren of hij vliegt binnenkort wél naar huis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.