Deze week is alles anders in Big Brother, want het is Confusion Week en dat zorgt meteen voor verwarring bij de bewoners. Na een welverdiend feestje waarbij de drank rijkelijk vloeide, kregen de bewoners het nominatiegeluid te horen. Even dachten zij dat het een grap van Big Brother was of dat zij de erfenis van Ilse (zij had niets, dus er viel niets te verdelen) te zien zouden krijgen, maar Charlotte mocht als eerste naar de dagboekkamer.

De bewoners die genomineerd hadden, kregen spreekverbod. Maar alweer werd die regel met de voeten getreden, het duurde dan ook niet lang eer het bondje van Danny wist op wie hij gestemd had.

Opvallend: de bewoners moesten slechts één iemand nomineren, dat is dus al anders. Er werd in de liveshow zaterdagavond aangekondigd dat de persoon met de meeste stemmen het huis zou moeten verlaten, maar wij vermoeden dat die persoon niet naar huis zal moeten, maar naar de kamer moet waarin Jacqueline en Ias enkele dagen verbleven hebben. De kans is groot dat die persoon Jason zal zijn. Wij zijn benieuwd wanneer Big Brother de uitslag van de stemming bekend zal maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.