De fans van ‘Big Brother’ zijn boos én teleurgesteld. De reden? Maandagnamiddag om 13.16 uur werd de stream van ‘Big Brother’ onderbroken met de mededeling “We zijn zo terug”.

Alleen duurde die ‘zo’ maar liefst 2 uur en 11 minuten. De reden? Er werd een spel gespeeld waarvan de kijkers niets mochten zien. Het had onder andere te maken met de knoppen die sinds maandagochtend in het huis werden aangebracht.

Zo jammer dat Big Brother nooit een inschatting doet van hoe lang de streamlock duurt. Dat moet toch wel een beetje op voorhand in te schatten zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.