Ongelooflijk maar waar, maar Bart heeft gelijk gekregen. Al een hele week zegt hij dat er een Belgische blonde vrouw het huis zou binnen komen die bovendien met een motor rijdt. En kijk, dit is Ilse en zij voldoet aan alles wat Bart zei.

“Ik heb het gezien en vond dat eerlijk gezegd beangstigend toen Bart dat zei. En ja, ik rij bovendien ook nog eens met een Harley”, lacht Ilse.

Zij komt trouwens uit Schriek in België en woont amper een kilometer of tien van Bart. Dat worden goede vriendjes, zeker weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.