Big Brother maakte donderdagochtend na het ontbijt de namen van de drie genomineerden bekend. Jason werd maandag al door Lindsey genomineerd, Charlotte mocht er woensdagavond twee namen aan toevoegen en zij koos niet echt voor verrassende namen.

Dat Bart genomineerd zou worden, dat was voorspelbaar. Er is niet echt een goede klik tussen Charlotte en Bart. En ook de de derde naam was niet echt een verrassing: Ali is de derde genomineerde.

Eén van hen moet zaterdagavond naar huis en dat op amper twee weken van de finale.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.