Michelangelo heeft afgelopen zaterdag het Big Brother-huis verlaten en dat was een tegenvaller voor hem. Hij was gedreven en had een goede tactiek, alleen had hij de terugkeer van Danny nooit verwacht.

Nu Michelangelo thuis is, zou hij het verdere avontuur kunnen volgen, maar dat is hij niet van plan vertelde hij aan Het Belang van Limburg.
“In mijn hoofd is het avontuur nu ook afgesloten. Het interesseert me niet wat anderen eventueel over mij gezegd hebben. Het is een spel. En wat er tijdens dat spel gebeurt, telt nu niet meer”, reageerde de Genkenaar in het internet met de Limburgse krant.

Ondertussen gaat het avontuur in het huis in Amsterdam gewoon verder, nog ruim twee weken en we kenen de winnaar van Big Brother 2023. “Als ik een winnaar moet kiezen, hoop ik dat Jason of Bart met het geld naar huis gaat. Zij zijn volgens mij het meest oprecht, en geen herrieschoppers zoals heel wat anderen. Wij hadden ook een bondje, maar dat was gebaseerd op oprechte vriendschap”, besluit Michelangelo in Het Belang van Limburg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.