Carmen Pfaff is op de sukkel met de gezondheid en beseft het belang van een goede gezondheid. Al heb je dat niet altijd zelf in de hand…

“Het is niet alleen belangrijk om zelf aan uw gezondheid te werken. Ge moet ook nog zien dat ge gespaard blijft van verkeersongevallen en dergelijke”, geeft de echtgenote van Jean-Marie Pfaff toe in het Belgische tijdschrift TV Familie.

De voortdurende jacht van mensen in het verkeer is werkelijk een dooddoener, meent Carmen. Zelf weigert ze aan die race tegen de tijd mee te doen. “Mijn klok in de keuken staat altijd tien minuten voor de echte tijd”, legt ze uit.  “Dan moet ik mij niet haasten als ik ergens moet zijn.”

Een snelheidsboete kreeg de doelmansvrouw nog nooit. Ze werd wel eens op de bon geslingerd omdat ze te traag een kruispunt passeerde, verklapt ze nog in TV Familie.

“Waarom zou ik me haasten? Trouwens ik ben met Jean-Marie getrouwd, hé. Met hem moet ik me al genoeg afjagen”, lacht de mater familias van de Pfaffs in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.