Naomi Timmerman uit ‘Big Brother’ is in tranen uitgebarsten en daar had zij een begrijpelijke reden voor: haar opa is namelijk overleden.

Een jaar geleden nam Naomi al afscheid van haar oma. Het gemis was groot, ook bij haar man trouwens. Die overleed net voor de eerste verjaardag van het overlijden van zijn vrouw. Wat kan het leven hard zijn!

“Vandaag al een jaar geleden gaven we samen moeke af, wenste je haar nog een goeie reis. Vorige week was jij aan de beurt. Ik moet afscheid nemen van dé man van mijn leven, m’n stille rots in de branding. Altijd fruitjes aan het snijden voor mij, samen uren met de kaarten spelen, knuffels winnen op de kermis, ganzen wegjagen in het park, en altijd dat ongemakkelijk schudden wanneer ik je stevig knuffelde. Nooit meer “aahhh Naomi” als ik je weer eens wakker maak uit je middagdutje”, schrijft Naomi op haar sociale media. De opa was Naomi was 90. Héél veel sterkte, Naomi.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.