Herman Brusselmans en zijn Nederlandse vriendin Lena zijn ondertussen de trotse ouders geworden van zoontje Roman, maar van sleet op hun relatie is er allerminst sprake. “We zijn nog steeds smoorverliefd. Op het puberale af”, geeft de schrijver toe in Humo. En Lena voegt daar een verrassende uitspraak aan toe…

“Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat Herman de allerleukste man ter wereld is. Ik was overdonderd hoe snel hij bij mij zijn hart blootlegde. Hij is knap, leuk én grappig. Dat ik elke dag met zo’n man kan samen zijn, is fantastisch”, voegt Lena eraan toe in het Belgische tijdschrift Humo. Al krijgt het koppel ook kritiek…

Herman Brusselmans en Lena krijgen nog steeds kritiek omwille van het leeftijdsverschil van 33 jaar. De reacties aan het adres van Lena zijn duidelijk…

Lena krijgt nog steeds te horen dat ze enkel voor het geld aanpapte met Herman Brusselmans. “’Zo’n rijke stinkerd is hij nu ook weer niet”, geeft Lena de criticasters lik op stuk in Story. Ook Gert Verhulst ging zwaar in de fout…

Gert Verhulst nodigt Herman Brusselmans regelmatig uit in zijn talkshows en stelde Herman de vraag wat zo’n jonge bloem in hem ziet. “Heb je geld misschien?” voegde Gert eraan toe. “Zo grof”, kon Lena enkel vaststellen. “En mij nadien gewoon glimlachend aankijken. Dat is jaloezie, zeker?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.