Is Martien Meiland alcoholverslaafd? Martien heeft nu zélf aan de alarmbel getrokken…

Martien Meiland besefte vorig jaar dat het de verkeerde kant opging: “Toen was hij echt in paniek, moest hij heel erg huilen en zei: ‘Het gaat niet goed’”, verklaart Maxime Meiland in haar biografie.

Voor het eerst in zijn leven besefte Martien ook zelf dat hij met een probleem worstelde. “Jij moet mij helpen, Eer, want ik kan het niet”, smeekte Martien bij Erica. De boodschap van Martien was duidelijk…

‘Ik drink gewoon te veel… Kun je me helpen?’ Het plan van Erica Renkema was duidelijk: ‘Dan doen we gewoon lekker een wijntje voor het eten en na het eten koffie, en dan is het klaar’. De aanpak van Erica Renkema was duidelijk…

“Je moet elkaar ook helpen bij dat soort dingen, het is gewoon een zwakte. Daar kan hij ook niks aan doen, zijn vader had er ook moeite mee.” Ondertussen is Martien een ander mens geworden..

Erica Meiland onthult in Weekend dat Martien momenteel bijna niet meer drinkt. “Alleen nog af en toe als we uit eten zijn. hij voelt zich veel beter”, benadrukt Erica Renkema in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.