Het is koude oorlog tussen Chiara en Ali. Ali was tegen Chiara zo eerlijk dat hij haar wou nomineren maar dat hij dat niet gedaan heeft. Het zit er nu bovenarms op tussen die twee.

“Ali, aub. Ik was één van de eersten die jullie zouden pakken. Wat verwacht je nu van mij? Effe serieus. Je komt me nu eigenlijk vertellen dat je mij wil nomineren. Nu moet ik dankbaar zijn dat je dat niet gedaan hebt? En dan moet ik me alsnog gaan inzetten voor de groep die eigenlijk achter mijn rug in die kamer zegt ‘zij is de eerste die gaat’.”

“Doe aub jullie ding. Jullie zijn jullie. Als er iemand tactisch bezig is, dan ben ik het niet. Als ik één kans krijg om te nomineren die ik misschien de komende zes weken niet meer krijg, dan gooi ik mensen erin zoals Danny, die mij naar huis zouden sturen.”

Chiara benadrukt dat zij in de dagboekkamer de naam van Danny niet heeft genoemd. Neen Chiara, dat zal niet. Heb jij met Jolien in de tuin niet gepraat om samen Danny te nemen? Ja dus!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.