Zaterdagavond werd één bewoner genadeloos uit ‘Big Brother’ gekegeld en dat is de 55-jarige Jacqueline geworden. Zij mag haar verjaardag niet in het huis vieren, maar thuis zal het mogelijk nog leuker worden.

Jacqueline kon het tijdens de stemronde niet halen van Jason en Rob die al meerdere nominaties hadden overleefd. Jacqueline verliet het huis met opgeheven hoofd en was blij dat zij naar haar familie mocht.

Ali nomineerde haar afgelopen week en zette Jacqueline tegenover Jason. Dat hij door zou mogen gaan, dat was zo klaar als een klontje. Rob haalde het nipt van Jacqueline en ziet zijn verblijf met nog minstens één week verlengd.

Wij zijn benieuwd hoe er deze week genomineerd zal worden. De inzet is bijzonder groot, want er zijn enkele bondjes in het huis en zij zullen er alles aan doen om iemand van het andere bondje naar huis te sturen. Hopelijk zorgt Big Brother voor een twist van formaat en blijft het ook in de toekomst spannend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.