Verhuist het trio van Vandaag Inside terug naar RTL? Daarover wordt alvast hevig gespeculeerd…

Nu de fusie tussen RTL en Talpa definitief van de baan is, lijken de mannen van VI in een enorme machtspositie te verkeren…

SBS 6 wordt immers haast louter overeind gehouden door Vandaag Inside. Het trio kan dan ook stevige eisen voorleggen bij de contractonderhandelingen. Gaat John de Mol niet overstag, dan kunnen ze altijd dreigen in gesprek te gaan met grote concurrent RTL. Johan Derksen reageert nu zelf op de geruchten…

“Laat ik het zo zeggen: daar bemoei ik me helemaal niet mee, dat doet Wilfred”, benadrukt Johan Derksen bij RTL Boulevard. “Daar heb ik helemaal geen zin in, joh, om daar over geld te gaan zitten soebatten.” En dan voegt Derksen er een opvallende uitspraak aan toe…

“Je hebt net gezegd dat ik 74 ben… Kijk: ik kan ieder moment van de dag de beslissing nemen om ermee te kappen. Ik kijk toch helemaal niet meer vooruit?” sneert Johan Derksen na de harde kritiek op zijn uitschuivers in het gesprek met columniste Angela de Jong waarin Derksen verweten werd ‘niet meer alert’ te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.