Het is deze week ‘All Or Nothing’ bij ‘Big Brother’ en dat thema zal voor heel wat ophef en spanningen zorgen in de nieuwe week. Zaterdagnacht kregen de bewoners een feestje nadat zij een foto exact wisten na te bootsen. Een après-ski party met veel chocomelk, gluhwein en heel wat ander lekkers. Big Brother had meer dan voldoende drank voorzien, enkele bewoners deden flink kun best om alle drank naar binnen te gieten. Ias verzette flink wat drank, maar hij hield het gezellig. Ook Lindsey en Michelangelo genoten van de drank, maar hingen al vrij snel met hun hoofd boven de pot om de inhoud van hun maag uit te kotsen.

Het is duidelijk dat drank wat met de bewoners doet. Gelukkig waren er enkele bewoners meer dan nuchter genoeg. Onder andere Rob en Bart bleven nuchter en zullen zondag zeker niet met een houten kop ontwaken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.