Ze zijn momenteel nog met 11 bewoners, we hebben dus nog wel een tijdje te gaan voor de finale van ‘Big Brother’. Maar wanneer is die finale eigenlijk? RTL 5 en Play4 willen daar nog geen datum op plakken, maar onze redactie kreeg van ex-bewoners te horen dat de finale wellicht op zaterdag 1 april uitgezonden zal worden. Mogelijk zouden ex-bewoners van een vorige editie de week erna een evenement willen organiseren waarop de bewoners van dit jaar worden uitgenodigd. Om één en ander te kunnen regelen, zouden zij daarom de datum van de finale wél kennen.
Of dat klopt zullen we binnenkort wellicht wel weten.

Als de finale effectief op 1 april is, dan zouden de makers van ‘Big Brother’ nog iets uit hun mouw moeten schudden, want dan zou de finaleweek met vijf mensen starten en dat is tegen de gewoonte in. Komt er dan ergens een dubbele exit? Of is de finale misschien toch een week later?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.