De nacht van zaterdag op zondag is voor enkele Big Brother-bewoners een nacht geworden die zij niet snel zullen vergeten.

Zondagochtend rond een uur of 6 is Michelangelo opnieuw gaan overgeven omdat hij teveel gedronken had. “Het leek of ik mijn evenwicht verloren was. Ik ben nog nooit zo geweest. Het is de eerste keer. Ik ben gisteren ontmaagd geweest”, vertelt hij tegen Chiara.

Misschien had Michelangelo gehoopt dat Chiara hiermee zou lachen, maar dat deed zij niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.