Peter Gillis en Nicol Kremers hebben een veelbesproken relatie, maar is er nu ook ruzie tussen Nicol en haar ‘stiefzoon’?

Peter en Nicol vormen al vijf jaar een veelbesproken mediakoppel en sinds 2020 zien we het koppel ook aan het werk in de realityserie ‘Massa is Kassa’. Maar nu komt er opvallend nieuws naar buiten…

Kijkers van het programma marken op dat Mark, de zoon van Peter Gillis, alsmaar meer op zijn vader lijkt te trekken. En dan doet Nicol plots een opmerkelijke uitspraak…

“Mark is vanaf het begin dat ik hem leerde kennen ook al een pittige persoonlijkheid, net als Peter”, geeft Nicol toe in Party. En dan doet Nicol een verrassende onthulling…

“Met Mark heb ik vooral zakelijk te maken en op dat gebied kunnen we nog weleens tegen elkaar uitvallen, snauwen of tekeergaan”, geeft Nicol toe. “Maar privé is dat helemaal niet zo”, benadrukt Nicol Kremers in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.