Imke Courtois maakte bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. De voetbalanaliste maakte echter een belangrijke keuze over het moederschap…

“Binnen enkele maanden loopt er hier een kleine, grote verantwoordelijkheid rond”, laat de 34-jarige Imke Courtois weten in een mededeling aan de VRT.

“Ik word alleenstaande mama en ik kijk er enorm naar uit”, lezen we in Het Nieuwsblad. De voormalige voetbalster koesterde al langer een kinderwens…

“Ik wist al van vroeg dat ik ooit mama wil worden, maar ik ben daar zeer doordacht mee omgesprongen.” Imke Courtois had immers ook nog andere plannen…

“Ik wilde eerst mijn voetbalverhaal schrijven, financieel wat zekerheid opbouwen en voldoende rust bij mezelf vinden om meer structuur in mijn leven toe te laten”, klinkt het in de aankondiging van Imke Courtois die zwanger is van haar eerste kindje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.