Vanavond is er de finale van Big Brother en weten we wie de winnaar is. Is het Jolien? Of Jason? Of toch Bart? We weten het vanavond ergens rond 21 uur.

We hebben trouwens straf nieuws, want Big Brother gaat nadien gewoon door. In de tv-gids van provider Telenet zien we dat de stream de komende dagen gewoon verder zal lopen. Gaan er ex-bewoners terug het huis in? En wie zullen dat dan zijn? De kans is groot dat Geraldine Kemper en Tatyana Beloy er ons vanavond meer over vertellen. Het was al raar dat de productie op zoek ging naar jobstudenten voor deze zomer om een nieuw seizoen voor te bereiden. Mogelijk was dat een drogreden en gaat Big Brother vanavond al gewoon door. In dat geval vallen wij vanavond en de volgende dagen en weken dan toch niet in het gevreesde zwarte gat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.