Maar liefst zes dagen heeft het geduurd, maar Jolien had zaterdagochtend bij het ontwaken een ingeving: “Zou het niet kunnen dat de klok vorig weekend verzet is?”

De bewoners leven in het Big Brotherhuis nog altijd volgens het winteruur, niemand had tot deze ochtend door dat vorig weekend het zomeruur is ingegaan. Jolien had het deze ochtend wel door, al is ze niet 100% zeker van haar stuk. Zeker niet omdat Jason haar in de war brengt met zijn versie van het ingaan van het zomeruur. Volgens hem zou het om 8 uur dan geen 7 uur zijn (zoals de klok van de oven nu in het huis staat), maar wel 9 uur. Die Jason toch, lieve jongen maar op bepaalde vlakken is hij toch niet de slimste in huis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.