Vanavond is er de grote finale van Big Brother en daarvoor komen alle ex-bewoners terug samen. Zij komen deze namiddag allemaal samen in de gebouwen van Endemol in Amsterdam.

Wellicht zullen de eerste ex-bewoners rond de middag al inchecken in het hotel vlakbij het Big Brotherhuis, hetzelfde hotel als waar alle bewoners dagenlang in quarantaine zaten voordat zij in het huis gingen.

Tegen 15.30 uur worden zij allemaal bij Endemol verwacht voor een uitleg van wat er allemaal gaat gebeuren en is er een repetitie. Nadien worden zij allemaal in de make-up verwacht en is het aftellen naar de grote finaleshow die om 20 uur start.

Na de show is er nog een productiefeest en mogelijk zakken er nadien nog bewoners af naar het centrum van Amsterdam om daar tot vroeg in de ochtend verder te vieren.

Wie graag op de foto wil met de ex-bewoners, die staat zaterdagmiddag maar best aan het hotel. Je moet er wat voor over hebben, maar daar maak je wellicht de meeste kans om op de foto met je favoriete ex-bewoner te gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.