Uitslapen zit er voor de winnaar van Big Brother zondag niet in. De winnaar van de jackpot zal zondagochtend moeten werken. Rond 10 uur start zij of hij aan een korte reeks interviews. Die staan allemaal al ingepland. Zo zijn er gesprekken met de grootste Vlaamse en Nederlandse kranten. Die interviews gebeuren telefonisch, journalisten krijgen volgens onze informatie elk 15 minuten om Jolien, Jason of Bart te spreken.

Alle bewoners zullen de nacht wellicht trouwens in het hotel doorbrengen, de kans is héél klein dat er iemand na het feestje nog naar huis zal rijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.