Hij stak er bij bepaalde polls met kop en schouders bovenuit, bij andere polls stond Bart Vandenbroek op de tweede plaats. En toch is hij eerste geworden bij Big Brother 2023.

Zaterdagavond iets na 21 uur werd duidelijk dat Bart uit het Belgische Itegem de winnaar van Big Brother 2023 werd en met meer dan 73.000 euro naar huis mag.

Jolien Bosch werd eervol derde, Jason Glas werd tweede. De drie finalisten groeiden de afgelopen weken steeds meer naar elkaar toe en waren ondanks het feit dat zij elkaars concurrenten waren bovenste beste vrienden. Hoe mooi kan vriendschap zijn? Want vriendschappen zijn er gesloten in het huis van Big Brother. Zeker weten dat de drie finalisten elkaar gaan blijven zien, ondanks het feit dat zij ver uit elkaar wonen. Aangevuld met tal van andere deelnemers is er weer een mooi vriendengroepje ontstaan, dat is overduidelijk.

Met de overwinning van Bart valt het doek over Big Brother 2023, wat een editie was het. Bedankt aan iedereen voor en achter de schermen en hopelijk tot supersnel!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.