Rob Groenendijk uit Big Brother is al weken aan het sukkelen. Zijn knie, zijn nek en een vulling van een tand spelen hem al een tijdje parten. Ondertussen stapt Rob wel weer zonder krukken, maar echt goed gaat het niet met hem, dat vertelde hij zondagnamiddag in het huis.
“Die knie, dat schiet niet echt op. Als ik die beperkingen nog een week heb, dan wil ik echt naar huis, dan wil ik weg. Ik hoop dat ze me echt nomineren, nomineer me dan zodat ik thuis kan aansterken”, reageert Rob.

“Het publiek ziet ook dat ik het lastig heb, dat ik loop te klooien en dat ik moe ben. Die denken misschien ook ‘laat die man lekker naar huis gaan’. Dat hoop ik dan maar”, zucht de 66-jarige bewoner.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.