Martien Meiland beleeft drukke tijden, maar tussen de lijnen door kondigt Martien ook zijn afscheid aan…

Er komt een nieuw boek van de Meilandjes, de familie is volop bezig met de verbouwingen van hun nieuwe pension, Martien zelf zit met de opnamen van ‘Wie Van De Drie’. Het zijn drukke tijden. Maar straks is het allemaal gedaan…

Lopen de Meilandjes niet het risico dat de kijkers hen beu raken nu ze zo alomtegenwoordig aanwezig zijn? Maar daarover doet Martien een duidelijke uitspraak in Weekend…

“Nee, daar ben ik hélemaal niet mee bezig”, benadrukt Martien Meiland in Weekend. “De kijkcijfers zijn nog steeds zó goed.” Al beseft Martien ook dat het niet eeuwig kan blijven doorgaan. Over zijn afscheid doet hij volgende uitspraak…

“Zolang de kijkcijfers goed zijn, blijven we het programma maken. Ik verwacht nog wel twee jaar. Dan ben ik 63. Nou ja, dan is het misschien ook wel mooi geweest”, kondigt Martien Meiland in Weekend een mogelijk afscheid aan van de Meilandjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.