Brengt Gordon ons koningshuis in verlegenheid? Enkele opvallende foto’s en filmpjes zorgen alvast voor ophef…

Prins Bernhard jr. heeft zich op sociale media nadrukkelijk vertoond in het gezelschap van Gordon. Met een privévlucht trokken ze naar Baku waar ze de Formule 1-race bijwoonden.

Foto’s en filmpjes van de reis toonden hoe Gordon ‘om de nek hing van Bernard’, lezen we op Mediacourant. Maar wat vindt koning Willem-Alexander ervan dat zijn neef zich in dergelijk gezelschap vertoont?

“Dat zal hem een doorn in het oog zijn”, vertelt Evert Santegoeds in de Strikt Privé-podcast. Al wil de Privé-baas daar één iets aan toevoegen…

“Maar verder doet hij daar volgens mij weinig aan”, benadrukt Evert Santegoeds. Zo greep Willem-Alexander ook niet in bij de ‘badpakrel’ rond gravin Eloise.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.