Bridget Maasland heeft eigenlijk nooit nog het geluk in de liefde gevonden sinds de breuk met haar grote liefde, Pepijn. Toch geeft de presentatrice de hoop niet op…

Bridget Maasland liet in een gesprek bij HLF8 weten dat ze momenteel niet verliefd is, maar zeker nog openstaat om ‘de ware’ te ontmoeten. Al geeft Bridget één ding toe…

Het blijft moeilijk in de liefde sinds haar relatiebreuk met Pepijn Padberg in 2010. Sindsdien moest ze enkele rake klappen incasseren op het vlak van de liefde… Verliefdheid bezorgt Bridget soms ook kopzorgen…

“Ik vind het zelf nooit zo’n leuke periode”, lezen we in Party. “Ik kan dan zo raar worden, dat je je een beetje gek gaat gedragen. Ik herken mezelf dan helemaal niet.” En dat leidt tot verregaande gevolgen…

“Ik raak de controle kwijt. En aangezien ik nogal een controlefreak ben vind ik dat jammer”, aldus Bridget Maasland die teleurstelling op teleurstelling moest verwerken op liefdesvlak.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.