Qmusic-presentatrice Marieke Elsinga is van haar laatste momenten als zwangere vrouw aan het genieten. Eén van de dagen zal Marieke van haar eerste kind bevallen, iets waar zij erg naar uitkijkt.
Op Instagram deelde Elsinga een foto van haar bolle buik met daarbij de boodschap “Bijna 9 maanden in m’n buik. Zo gezellig”. Toch wel opvallend, want de meeste vrouwen willen na bijna 9 maanden echt wel van hun bolle buik verlost worden en dat kindje voor het eerst in de armen nemen.

De foto’s die Elsinga op haar sociale media deelt, vallen in ieder geval in de smaak bij de volgers van de presentatrice. Normaal gezien duurt het nog enkele weken voor het eerste kindje van Marieke en haar partner op de wereld komt. Marieke, 36 ondertussen, geniet met volle teugen van haar zwangerschap. Kan je haar ongelijk geven?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.