Bridget Maasland werd als tiener zwaar gepest. En die pesterijen gingen erg ver. Wat was er aan de hand?

Maar liefst achttien keer moest de jonge Bridget Maasland verhuizen met haar ouders. En dat betekende ook vaak veranderen van school. Op één van die scholen liep het zwaar uit de hand…

Bridget Maasland geeft in de podcast ‘De Weg Naar Succes’ toe dat ze op die school zwaar gepest werd. “Dat ging best wel ver”, aldus Bridget. Bridget wilde niet langer naar school gaan. En dan vertelt ze een pijnlijk verhaal…

Zo liet Bridget zich weleens van boven naar beneden van de trap vallen. “Omdat ik hoopte dat ik iets brak en niet naar school hoefde”, aldus Bridget Maasland. “Dat ging best wel ver.” Want één grens wilde Bridget niet overschrijden…

“Ik ben geen klikker of zo, dus het is ook niet dat ik dan naar huis ging: ‘Ik word gepest.’ Dat wilde ik ook niet”, lezen we op de website Ditjes en Datjes een uitspraak die Bridget Maasland deed in de podcast ‘De Weg Naar Succes’. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.