Insiders beweren dat André Hazes momenteel niet gelukkig is. Stopt André met zingen en gooit hij zijn leven volledig om? Eén opvallende carrièrewending wordt nu gesuggereerd…

Rob Goossens van RTL Boulevard vraagt zich af of André Hazes wel het juiste pad bewandelt. André Hazes mag dan wel beweren dat het ‘geweldig’ met hem gaat, maar zijn lichaamstaal spreekt dat tegen. Robs conclusie in Dag Allemaal is duidelijk…

“Hij zit volgens mij in een kwalijke vicieuze cirkel. Daarom dat ik me afvraag of hij z’n geluk wel in de muziek moet zoeken”, aldus Rob Goossens die meteen een opvallende carrièrewending voorstelt voor André Hazes. Zien we André binnenkort achter het fornuis? Rob verduidelijkt…

“Ik zag ’m in de Videoland-documentaire bijvoorbeeld dromerig mijmeren over het openen van een restaurant in de VS”, voegt Rob Goossens eraan toe in Dag Allemaal? Ligt daar een uitweg voor André? Eén ding is duidelijk…

“Misschien is dat wel meer iets voor hem. En vindt hij daar wel een passie en enthousiasme die hij nu helemaal niet toont wanneer hij op ’n podium staat. ’t Is ’m van harte gegund”, klinkt het bij Rob Goossens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.