Kelly Pfaff kreeg van haar ouders een goede opvoeding mee. Jean-Marie Pfaff en Carmen hielden hun dochters altijd één duidelijk advies voor…

“Ik geneer me niet op een podium maar de stap ernaartoe blijft een uitdaging. Dan moet ik mezelf oppeppen en al word ik dat niet gewoon, ik doe het toch”, vertelt Kelly Pfaff in Dag Allemaal. En dat allemaal dankzij één gouden raad van haar ouders…

“Van mijn ouders mocht ik nooit zeggen ‘Ik kan dat niet’, maar: ‘Het komt goed’”, verduidelijkt Kelly Pfaff. “En ze hadden gelijk.” Kelly legt uit hoe ze dat ziet…

“Als je zegt: ‘Dat lukt me toch niet’ vind je geen oplossing en verlies je kansen.” En dan kan Kelly Pfaff slechts één besluit trekken…

“Ga er dus voor, met die mentaliteit en twee handen aan je lijf zal je altijd werk hebben”, onthult Kelly Pfaff in Dag Allemaal de sleutel tot succes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.