Willem-Alexander en Máxima hebben drie dochters. Maar hoe is onze koning als vader? 

Ronnie Tober laat zich in Weekend positief uit over Willem-Alexander als koning. En als vader?

“Ik vind dat hij het prima doet”, vertelt Ronnie Tober over het koningschap van Willem-Alexander. “Hij is zeer sociaal en goed met mensen.” Toen Ronnie de koning ontmoette hoopte hij op een praatje, maar dat lukte niet…

“Hij was heel druk bezig met de kindertjes en daar heb ik natuurlijk alle begrip voor.” En dan trekt Ronnie Tober een opvallende vergelijking…

“Ik ben ook Stier, ik ben jarig op 21 april en hij op 27 april, en die zijn liefhebbend, dus ik denk dat hij ook een heel lieve, warme vader is”, klinkt het bij Ronnie Tober over koning Willem-Alexander in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.