Jada Borsato staat als dochter van Marco Borsato al langer in de spotlights, maar nu wil Jada zich volledig blo0tgeven…

Jada wil zich in navolging van haar vader en haar broer Luca volledig op haar zangcarrière richten en onthult in Party haar plannen…

“Het is heel spannend”, vertelt de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters in Party. Jada pakt uit met Nederlandstalige liedjes en daarover wil ze het volgende kwijt…

“Ik heb er heel lang naartoe gewerkt en het is een stukje van jezelf dat je blo0tgeeft”, verduidelijkt Jada Borsato in Party. Eén ding is duidelijk…

“De meeste nummers die ik heb geschreven die slaan echt wel ergens op”, aldus Jada. “De meeste dingen heb ik zelf meegemaakt of dicht in mijn omgeving meegemaakt, waardoor het heel persoonlijk is en daardoor ook mooi.” En dan spreekt Jada Borsato haar vurigste wens uit…

Fans van haar vader vertellen dikwijls hoe ze zich herkennen in de muziek van Marco Borsato. “Ik hoop dat ze bij mijn muziek hetzelfde zullen voelen”, aldus Jada Borsato in Party. En dat mensen er steun in kunnen vinden, zoals Jada zelf dat vaak heeft bij muziek. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.