Maxime Meiland heeft het niet altijd makkelijk in haar relatie. Al heeft dat niet altijd iets met Leroy persoonlijk te maken. Wat is er aan de hand?

Maxime draagt trauma’s mee uit het verleden en die hebben ook hun invloed op haar huwelijksleven met Leroy. Zeker als het koppel intiem is…

Toen Leroy de biografie van zijn echtgenote las werd hij heel emotioneel bij bepaalde hoofdstukken. “Ook al wist hij bepaalde dingen al”, vertelt Maxime Meiland in Dag Allemaal. Want ook Leroy werd pijnlijk geconfronteerd met Maximes heftige verleden…

“Toen we een relatie kregen, had ik hem al het een en het ander verteld”, verduidelijkt de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema in de Belgische pers. Dat was immers nodig toen ze intiem werden…

“Je gaat met elkaar naar bed, op een gegeven moment moet je wel zeggen wat er gebeurd is, omdat je misschien anders reageert.” En dan vertelt Maxime een pijnlijk verhaal…

“Als we stoeien en hij mij om te plagen vastneemt, kan ik soms ineens beginnen te huilen. Dan komen er onverwerkte dingetjes naar boven”, klinkt het stilletjes bij Maxime Meiland in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.