Caroline van der Plas gaf toe dat ze kort voor de verkiezingen in de fout is gegaan. De frontvrouw van de BBB liet één duidelijke kans onbenut…

Toen Thierry Baudet in Groningen door een 15-jarige jongen werd aangevallen haalde de drieste aanval de pers, maar tijdens een debat dat kort nadien plaatsvond werd het onderwerp niet besproken. Van der Plas geeft toe dat dat fout was…

“Dit is een walgelijke, laffe aanval en dit mag nooit en nooit meer gebeuren”, veroordeelde Caroline van der Plas de aanval. Maar ook zelf ging ze in de fout, geeft de politica toe. Hoe dan?

“Eigenlijk hadden we daar wat van moeten zeggen tijdens het EenVandaag-debat. Dat is niet gebeurd en dat trek ik me wel aan.” Caroline van der Plas legt de schuld bij zichzelf, niet bij de moderatoren…

“Ik had er ook iets van kunnen zeggen, ik had me dat ook voorgenomen. Maar goed, ik heb het ook niet gedaan en daar heb ik spijt van”, geeft Caroline van der Plas toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.