Caroline van der Plas wordt zwaar aangepakt in een schandaalboek over haar privéleven, maar de politica pakt nu uit met een emotioneel weerwoord. Niet alleen Caroline zelf lijdt onder de uitspraken gedaan in het boek. Ook haar kinderen zijn er slachtoffer van. Wat is er aan de hand?

Marcia Nieuwenhuis heeft een boek geschreven over Caroline van der Plas en daarin onthult ze ook privézaken. Pijnlijke privézaken…

Zo schrijft de journaliste een hoofdstuk aan de vechtscheiding van Caroline van der Plas met haar eerste man. Caroline reageert woest, teleurgesteld en emotioneel… Wilfred Genee leest bij Vandaag Inside een open brief van de politica voor waarin ze reageert op de aantijgingen. Op heel emotionele wijze…

“Mijn kinderen en ik hebben haar (journaliste Marcia Nieuwenhuis, red.) expliciet verteld dat ze ons privéleven heeft aangerand”, benadrukt Caroline van der Plas in een geschreven reactie bij Vandaag Inside. Vooral de rol van de kinderen wordt aangehaald…

“Mijn kinderen willen hun vader niet in hun leven hebben en hebben daar gegronde redenen voor. Ze hebben nee gezegd tegen Marcia. Toch heeft Marcia onze wens niet gerespecteerd. Dat is een aanranding van ons leven.” En dan wil de politica toch één ding duidelijk maken…

“Mijn kinderen en ik autoriseren dit boek op geen enkele wijze. Ze weet heel goed hoe wij erin zijn en zijn enorm teleurgesteld dat zij de integriteit niet heeft kunnen opbrengen om dit deel eruit te laten. Ze verdient nu geld over de rug van het leed van mijn familie”, lezen we op Mediacourant de reactie van Caroline van der Plas die Wilfred Genee voorleest bij VI.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.