Jan Smit heeft een verrassende uitspraak gedaan en dreigt ermee te stoppen. En Jan prikte ook al meteen een datum. Binnen twee jaar is het zover. Al hoeven fans van de zanger zich niet meteen zorgen te maken…

Jan Smit heeft het immers niet over zijn zangcarrière. Jan geeft een inkijkje in het reilen en zeilen van voetbalclub Volendam in de docureeks ‘FC Volendam, een Dorp in de Eredivisie’. En Jan Smit blijkt als voorzitter heel wat tegenkanting te krijgen…

“Dat ik zo van binnenuit word aangevallen, had ik nog nooit meegemaakt!” geeft Jan Smit toe. De voetbalclub vernieuwen blijkt minder vanzelfsprekend dan gedacht. Jan Smit doet een duidelijke uitspaak over de supporters…

“Er zijn in Volendam 20.000 coaches. En iedereen weet het beter”, geeft Jan Smit toe in Primo. Houdt hij er op die manier nog wel plezier aan over? En dan komt Jan Smit met een opvallende onthulling..

“Op een gegeven moment ga ik toch een stapje terugzetten”, geeft Jan Smit toe in de Vlaamse pers. En de zanger blijkt ook al een datum in gedachten te hebben waarop hij zal stoppen…

“We zijn volop een hervorming aan het doorvoeren en het ziet er vooralsnog redelijk goed uit. Als die hervorming achter de rug is, ben ik van plan terug te treden. Ik schat dat dit binnen een jaar of twee het geval zal zijn”, kondigt Jan Smit zijn afscheid aan als voorzitter van voetbalclub FC Volendam. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.