Een goede vriend van koningin Máxima heeft nu details onthuld over de vele bezoekjes die Máxima hem brengt. Wie is die man?

Máxima laat zich als sinds begin jaren 2000 kleden door Edouard Vermeulen en zijn modehuis Natan. Zelfs in de periode dat ze nog geen prinses of koningin was en gewoon in Brussel woonde als Máxima Zorreguieta, bezocht ze de Brusselse Natan-winkel al. En dan pakt de modeontwerper uit met opvallend nieuws over onze koningin…

“Máxima bezoekt me graag in Brussel, omdat ze dan even geen koningin van Nederland is”, onthult Edouard Vermeulen in Het Laatste Nieuws. Vermeulen wordt haast poëtisch als hij het over Máxima in ‘zijn’ stad heeft…

“In Brussel is ze ook even geen koningin van Nederland, maar de anonieme Máxima Zorreguieta van vroeger. Als ze hier door de straten wandelt, beseffen voorbijgangers niet dat zij het is. En het is ook gevoelsmatig. De nostalgie naar Brussel. Ze kent de stad, ze komt graag naar België”, benadrukt Edouard Vermeulen in Het Laatste Nieuws.

Koningin Máxima en koningin Mathilde van België zijn de bekendste klanten van Edouard Vermeulen en modehuis Natan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.