Johan Derksen zou een grove leugen verspreid hebben over politica Caroline van der Plas. En de frontvrouw van BBB reageert geëmotioneerd…

Caroline van der Plas zou als special guest opduiken bij de Ahoy-concerten van John de Bever, maar de BBB-frontvrouw krabbelde op het laatste moment terug… Over het waarom doet nu een opvallend gerucht de ronde…

Caroline van der Plas vond het ongepast om als politica een boerenmedley te zingen zo vlak na het vreselijke schietdrama in Rotterdam. “De hele dag heeft het aan me geknaagd of ik dit wel moet doen. Vooral omdat het in Rotterdam zelf is”, klonk het bij Caroline op haar socials. Maar nu duikt een ander verhaal op…

Johan Derksen beweert tijdens Vandaag Inside dat Caroline niet afhaakte uit medeleven voor de nabestaanden, maar wel na repetities die ‘niet lekker’ verliepen. Na ‘beschamend gestuntel’ tijdens de repetities zou Van der Plas zich hebben laten ontvallen dat ze ‘daar niet aan zou beginnen’, beweert Derksen. Maar de BBB-frontvrouw reageert woest op die aantijgingen…

“Dit is echt niet waar”, klinkt het bij een razende Caroline van der Plas op Twitter/X. “Het klopt niet wat Johan zegt. Ik heb het hem ter plekke nog uitgelegd en hij had er begrip voor”, begrijpt de politica niet waarom Johan Derksen hierover leugens verspreidt. “Kan mij dat nou schelen als ik vals zou zingen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.