Caroline van der Plas nam in 2019 afscheid van haar echtgenoot Jan die overleed aan de gevolgen van alvleeskan-ker. De politica onthult wat ze het meeste mist…

“Zoenen is liefde zeg maar”, vertelde de BBB-politica toen ze samen met Martien Meiland logeerde bij Boerderij Van Dorst.  “Zo zie ik dat ook wel.” En dan moet Caroline toegeven dat ze intimiteit mist…

“Intimiteit mis ik wel, maar niet per se het seksuele ofzo, weet je wel. Maar wel lekker tegen elkaar aan liggen. Dat is wel wat je mist natuurlijk”, verduidelijkt Caroline van der Plas wat ze het meest mist nadat ze haar echtgenoot verloor. Is ze op zoek naar een nieuwe vriend?

“Dat laat ik voor wat het is”, lezen we een uitspraak van de politica op Mediacourant. “Ik heb een kussen in mijn bed en daar slaap ik vaak mee.” Caroline omschrijf het als volgt…

“Ik vind het wel fijn om iemand vast te houden. Die iemand is er niet meer en dan hou ik dat kussen vast. Dan denk ik niet: dit is Jan ofzo, maar het gevoel is fijn”, geeft Caroline van der Plas eerlijk toe bij Boerderij Van Dorst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.