Caroline van der Plas beseft maar al te goed dat haar drukke agenda een gevaar inhoudt. Staat het privéleven van de BBB-voorvrouw onder druk? Caroline legt zelf uit wat er aan de hand is…

Caroline van der Plas geeft toe dat ze offers moet maken in haar privéleven om alles te bolwerken. Thuis wil ze dan ook enkel zaken door waar ze zin in heeft, zonder zich te laten leiden door wat mensen eventueel van haar zouden vinden. Maar de drukke agenda legt wel druk op haar privéleven…

“Niet alleen vanwege de bedreigingen aan haar adres, maar ook door haar uitpuilende agenda en werkweken van meer dan honderd uur”, lezen we in Story. De politica reageert nu zelf…

“Ook in mijn privéleven moet ik keuzes maken”, geeft Caroline van der Plas toe in Story. “Familie en vrienden nodigen me in de weekenden vaak uit om te komen eten, maar dan ben ik kapot en wil ik op de bank liggen.” De politica beseft dat er gevaar dreigt…

“Ik moet er dus voor waken dat ik te vaak afzeg en niemand meer zie”, vertelt Caroline van der Plas in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.