Liet Monique Westenberg een cosmetische ingreep uitvoeren? Recente beelden van de grote liefde van André Hazes zorgen voor ophef bij haar volgers…

Waarom heeft de vriendin van André Hazes junior plots kromme lippen? Tijdens een recente livesessie op Instagram stellen haar volgers vragen over haar ‘scheve lippen’. Monique zelf komt met een duidelijke uitleg…

Monique ontkent dat ze iets met haar lippen gedaan heeft: “Ik heb geen fillers in mijn lippen en heb van mezelf geen symmetrische lip en ook nog eens een scheve neus”, verduidelijkt de grote liefde van André Hazes. Maar waarom zien ze er dan plots anders uit? Monique formuleert het als volgt…

“Als je mij al langer volgt heb je kunnen zien dat ik mijn lippen had laten tatoeëren om ze recht te krijgen, maar ben niet meer voor de touch-up gegaan”, lezen we op Mediacourant de uitleg van Monique Westenberg over haar ‘scheve lippen’.

De vriendin van André Hazes ontkent dan ook met klem dat ze een cosmetische ingreep heeft laten uitvoeren. En dan wil Monique toch eindigen met een duidelijke boodschap…

“Maar serieus dames, lekker belangrijk toch? Waarom meteen zo lelijk doen? Is jouw kop recht en symmetrisch? Doe gewoon even lief tegen elkaar”, benadrukt Monique Westenberg op Instagram.

Al probeert Monique Westenberg het meteen weer goed te maken met haar volgers door hen te tonen hoe ze haar haren in een paardenstaart doet. Eind goed, al goed?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.