Sluipt er nooit angst binnen bij Max Verstappen als hij in zijn racewagen stapt? Mad Max onthult waar hij wel (en niet) bang voor is…

Max Verstappen wordt wel eens ‘Mad Max’ genoemd door zijn rijstijl. Is onze landgenoot nooit bang als hij met 300 km per uur door een chicane racet?

“Ik ben me bewust van het gevaar, maar ik ben nóóit bang”, benadrukt Max Verstappen in Humo. “Als je met schrik in een F1-wagen kruipt, ben je een vogel voor de kat. Dan hou je er beter onmiddellijk mee op.” Al betekent dat niet dat Max geen angsten heeft…

Waar is Max Verstappen als snelheidsduivel dan wél bang voor? “Jezus, man…”, lacht Max Verstappen in het Belgische tijdschrift ‘Humo’… “Als je het echt wilt weten…” En dan komt de aap uit de mouw…

“Ik ben als de dood voor haaien en slangen. Harige spinnen heb ik ook liever niet in m’n buurt. Kunnen we het nu weer over iets anders hebben?” lacht Max Verstappen in Humo.

Als er maar nooit een harige spin in de F1-bolide van Max belandt!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.